Kerdesek_ikon              gyik

 

Ki lehet Oriflame szépségtanácsadó?

Bárki, aki betöltötte a 16. életévét és szeretne rendelni akár saját részre, akár értékesítésre.

Hogyan tudok regisztrálni?

Töltsd ki az űrlapot az adataiddal, hamarosan megkapod a saját tanácsadói számodat, amivel már jogosult vagy kedvezményesen rendelni, újabb tagokat csatlakoztatni. A regisztráció ingyenes, a 999 Ft-os tagsági díjat az első rendelésed leadáskor fogják számlázni. Előre nem kell semmit befizetni. A tagsági díjad tartalmaz néhány mintát, egy aktuális katalógust, egy mini katalógust, egy wellness katalógust.

Hogyan tudok rendelni? Hol tudom átvenni?

Ha van már tanácsadói kódod az Oriflame hivatalos oldalán a kódszámod beírása után le tudsz adni rendelést az interneten már kedvezményes, tanácsadói áron.  Be tudod állítani a szállítás helyét. Az ország bármelyik postáján, Mol Postapontokon, a Váci úti központban személyesen, vagy házhozszállítással kérheted a rendelésedet. Szállítási díj egységesen 199 Ft, házhozszállítás 1099 Ft.  A Váci úton azonnal tudsz vásárolni, a többi szállítási helyre két munkanap alatt ér oda a rendelésed.

Hogyan fizetem ki a rendelésemet?

Az első rendelés mindenkinek készpénzes. A második katalógustól lehetőség van hitelre rendelni. Feltétele a hiteles rendelésnek: betöltött 18. életév, startprogram első lépését teljesíteni kell (60 BP) Személyi, lakcímkártya, adókártya fénymásolata, vagy bemutatása.

Mi történik ha nem rendelek minden katalógusból?

Semmi. Az Oriflame tagság nem jár rendelési kötelezettséggel.

Mennyi rendelést kell leadnom?

Nincs rendelési minimum, akár egy terméket is rendelhetsz.

Milyen kötelezettségeim vannak Oriflame tanácsadóként?

Semmilyen.  Akkor rendelsz és annyit amennyit szeretnél. Ha pénzkereseti céllal regisztrálsz, nyilván törekedni fogsz minél több rendelést gyűjteni, megszerezni a különböző motivációs ajándékokat, de semmi sem kötelező.

Mi történik ha vissza akarok vinni egy terméket?

Az Oriflame termékekre 100% elégedettségi és pénz visszafizetési garancia van.

Mennyi pénzt tudok keresni Oriflame szépségtanácsadóként?

Bármennyit, a jövedelemnek nincs felső határa. Minden rajtunk múlik, mennyi energiát fektetünk bele, mennyi pénzt szeretnénk keresni.  Forgalmazóként néhány tízezer forintos, csapat építőként akár milliós nagyságrendű jövedelmünk lehet. Ezért nagyszerű ez a munka, mert mindenki eldöntheti mennyi pénzt szeretne megkeresni és annak megfelelő időt és energiát fektet bele. Mindezt kezdőtőke nélkül! Az Oriflame 5 féle jövedelem típust kínál:

1.Azonnali és állandó haszon minden eladott terméken

  1. TUÁ vagyis a teljesítmény utáni árengedmény, mely a saját és a csapatod összforgalma után sávosan emelkedik. Mértékét a Sikertervünk szabja meg, mindenki a saját csapatforgalma után járó jutalékot kapja. Abszolút igazságos, a befektetett munkával arányos, nem az keres többet aki régóta dolgozik itt, hanem aki ésszerűen dolgozik.
  2. Startprogram ajándékok Automatikusan induló ajándékprogram minden újonnan regisztrált tanácsadónak. Az ajándékok többszörözhetőek. Abban a katalógusban indul amikor a regisztráció történt.

4.TOP KLUB Ingyen katalógusok, premier előtti termékek. A nagyobb rendeléseket leadókat plusz ajándéktermékekkel, ingyen katalógusokkal ,termék mintákkal jutalmazzák.

  1. Szponzor bónusz: Ha építed a csoportodat és regisztrálsz Te is új szépségtanácsadókat akik végig viszik a Startprogramot akkor szponzorálásodért 5000 Ft plusz bónuszt kapsz minden ember után.

Menedzseri szinttől egyéb plusz juttatásokra számíthatsz ha a tervezett forgalmadat tudod folyamatosan növelni.

Mi az BP?

Bónusz pont a jelentése. Nemzetközi üzlet lévén egy egységes viszonyszám. 1BP körülbelül 230-250FT. Ezeket a pontokat gyűjtögetjük katalógus nyitástól zárásig.  Az interneten a rendelések beírásánál azonnal látod a pontértékét is termékeknek.

Csak magamnak akarok vásárolni, akkor is megéri belépni?

Mindenképp megéri hiszen nem jár semmilyen kötelezettséggel, és a kedvezményes vásárlásra  mindenképp jogosult vagy tagként, akkor is ha csak magadnak vásárolsz. Nem függsz senkitől  és semmitől, amikor vásárolni szeretnél megrendeled a kiválasztott termékeket és a hozzád legközelebbi postán átveszed 2 nap múlva, vagy Budapesten a központban azonnal tudsz vásárolni.

A wellness termékekre is vonatkozik a kedvezmény?

Igen! Sőt Oriflame tagként lehetőség van előfizetői program keretében megvenni a wellness termékeket. Ez annyit jelent hogy ha három kampányon át megveszed pl. a gyerekvitamint a negyedik INGYEN van. Így nem csak az árrés miatt kapod olcsóbban hanem 3-at fizetsz 4-et kapsz!

Ha nem találtál választ valamelyik kérdésedre, nagyon szívesen válaszolok ha elküldöd azt az email címemre: oriflame.hun@gmail.com